TALIJANI TVRDE

Je li moguće da će se Mateo Kovačić vratiti u bivši klub?

09.05.2018 u 11:36

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama dnevnika Corriere dello Sport, Inter će pokušati ovog ljeta u svoje redove vratiti Matea Kovačića i tako u momčad dovesti još jednog hrvatskog reprezentativca...

Nije tajna da uprava 'nerazzura' voli kupovati Hrvate, a trenutno su u momčadi Marcelo Brozović i Ivan Perišić, dok se posljednjih dana spominje i interes za Dinamovog odličnog braniča Filipa Benkovića.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, prema tvrdnjama dnevnika Corriere dello Sport Inter želi vratiti i Matea Kovačića koji je nosio crno-plavi dres od 2012. do 2015. godine, prije nego što je za tridesetak milijuna prodan Realu.

Našem 24-godišnjem veznjaku smiješi se treća uzastopna osvojena Lige prvaka, ali nije u prvom planu u madridskom klubu i najčešće u bitnim utakmicama ulazi s klupe, što se nije promijenilo ni ove sezone, iako je igrao od prve minute u uzvratima protiv PSG-a u Bayerna, no ponajviše zbog ozljeda suigrača.

'Treba nam snažan igrač, mlad koji bi došao iz nekog od velikih klubova. Također mora biti profesionalac i imati pravi mentalitet,' izjavio je nedavno sportski direktor Piero Ausilio, a svi su u njegovim riječima u Italiji prepoznali upravo Matea.

Spomenuti talijanski list kaže da je Inter spreman izdvojiti između 35 i 40 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca. Real koji u njemu također vidi svoju budućnost sigurno će tražiti još i više...