BRIGA UOČI BLAGDANA

Je li Kramarić izgubio status kojeg je imao u Hoffenheimu?

22.12.2016 u 16:07

Bionic
Reading

Iako je sezonu odlično otvorio brojnim asistencijama i pokojim postignutim golom, Andrej Kramarić u posljednje dvije utakmice završio je kod trenera Nagelsmanna na klupi. Je li se njegov status unutar momčadi Hoffenheima promijenio?

Hoffenheim na zimsku stanku odlazi kao jedina momčad u Bundesligi bez ijednog poraza, a peto mjesto na ljestvici zadovoljava sve u klubu. No, među onima koji možda malo zabrinuti dočekuju blagdane mogao bi biti Andrej Kramarić koji je sezonu započeo kao standardni prvotimac, a u posljednje vrijeme to više nije.

Naime, naš 25-godišnji napadač prvih je 14 utakmica Bundeslige započeo u udarnoj momčadi Hoffenheima, a neko se vrijeme isticao brojnim asistencijama te je postigao tri pogotka u elitnom rangu njemačkog prvenstva ove sezone.

Ipak, mladi trener Julian Nagelsmann u posljednje dvije utakmice odlučio je promijeniti hijerarhiju unutar momčadi pa je Mark Uth dobio prednost pred Kramarićem, 25-godišnji Nijemac koji ga je u uvodnim kolima prvenstva mijenjao u drugom poluvremenu.

Sada je Andrej taj koji ulazi s klupe i mora mijenjati Utha, što mu sigurno nije drago. Je li se Kramarićev status unutar momčadi promijenio samo privremeno ili trajno, pokazat će utakmice proljetnog dijela prvenstva...