ISKREN POGLED, ALI...

Je li Elf ovim izjavama navukao mržnju cijelog Brazila?

08.07.2014 u 11:47

Bionic
Reading

Sve je bliže prvo polufinale Svjetskog prvenstva između Brazila i Njemačke (22 sata), a svoje mišljenje o predstojećem dvoboju bivših prvaka dao je i veznjak Elfa Bastian Schweinsteiger

Tijekom Prvenstva puno puta smo čuli kuknjavu brazilskog izbornika i nogometaša o tome kako nisu zaštićeni od grubih suparničkih nasrtaja, posebno Neymar, ali u taboru njihovog sljedećeg protivnika imaju drugačije mišljenje.

Veznjak njemačke nacionalne vrste Bastian Schweinsteiger smatra da ni Brazilci nisu 'nevinašca' te da znaju žestoko udarati.

'Poneki brazilski prekršaji na Prvenstvu bili su iznad granice dopuštenog. Brazilci nisu samo nogometni čarobnjaci - teški prekršaji su dio njihove igre i zato moramo biti oprezni, kao i suci', rekao je Scweinsteiger i tako sigurno razljutio suparničku momčad i domaće navijače.

Slično kao i njemački veznjak razmišlja Hansi Flick, jedan od pomoćnika izbornika Joachima Löwa.

'Brazil je izvanredna momčad koja igra na granici dozvoljenog, ali će ići i preko toga ukoliko bude potrebno. Isto tako, Neymarova ozljeda je velik gubitak za njih, ali ih može ujediniti i zato očekujemo jakog protivnika.'