'STRADALA I GLAVA!'

Jasna poruka Cro Copa legendi koja prijeti da će ga razbiti!

19.07.2016 u 21:03

Bionic
Reading

Mirko Filipović priznaje da se vraća borbama zbog osjećaja navale adrenalina u Saitama areni koji mu nedostaje, a prijetnje Wanderleija Silve nisu ga impresionirale...

Hrvatski 41-godišnji borac odlučio je izaći iz mirovine i vratiti se MMA borbama u Japanu na Grand Prix turniru promocije Rizin. Prvu borbu trebao bi odraditi u rujnu, drugu u prosincu, a zatim će odlučiti ima li snage nastaviti dalje.

U velikom intervjuu za dnevnik Nove TV Mirko Filipović pokušao je objasniti razloge svog povratka opasnom sportu.

'Ja sam i nakon odluke o povlačenju dobio pet ili šest ponuda iz cijelog svijeta. Stvarno sam mislio da se neću nikada vratiti, ali zaintrigirao me taj poziv, mogućnost da se ponovno borim u Saitama Areni i kako ja kažem borac uvijek ostaje borac. Želim naglasiti da ovo nema nikakve veze s novcem,' izjavio je Cro Cop i objasnio kako ima mnogo zdravstvenih problema, ali bol ne osjeća jedino dok trenira.

Iako je obećao majci da se više neće boriti, Mirko je ipak odlučio ući u ring u Japanu, gdje nastupaju i drugi veterani, poput Fjodora Jemjeljanenka i Wanderleija Silve. Zanimljivo, Brazilac je nedavno poručio Filipoviću da će ga razbiti, no to nije impresioniralo našeg borca.

'U Japanu smo se bili sreli pa me čovjek izgrlio, skoro izljubio, razgovor je trajao pola sata, a onda je pred novinarima rekao da će me razbiti. Nisam mogao vjerovati da je to isti čovjek. Ili kao veliki profesionalac pumpa atmosferu ili su posljedice prometne nesreće puno teže nego što se mislilo. Činilo se da mu je stradalo samo rame, no čini se da je i glava u pitanju,' odgovorio je duhovito na prijetnje Cro Cop.

Cijeli intervjuu s Filipovićem pogledajte ovdje