NE OBEĆAVA NIŠTA

Janevski: U Zagrebu smo bili bolji, želim reprizu

10.10.2012 u 14:04

Bionic
Reading

Makedonskim nogometnim reprezentativcima slijede u petak i idući utorak dvije domaće kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazil

U Skoplju će Makedonija prvo ugostiti Hrvatsku, a potom i Srbiju. Uoči ta dva ogleda izbornik domaće reprezentacije Čedomir Janevski govori:

'Stvarno je vrlo dobra atmosfera u momčadi. Jako je bitno što nemam ozlijeđenih igrača. Svi smo spremni za ova dva itekako bitna ogleda koja će mnogo toga odrediti. Imamo jedan bod nakon dvije utakmice, ali možemo bitno popraviti tu situaciju kroz ova dva ogleda. Ne mogu obećati šest ili četiri boda, ali mogu obećati da će moji igrači ići maksimalno u oba ogleda,' rekao je Janevski i potom se fokusirao na onaj prvi ogled, protiv Hrvata.

'Tražim od mojih igrača da ponove predstavu u Zagrebu. Mislim da smo tada bili odlični, bolji od suparnika. Nametnuli smo se, stvarali prilike, bili opasni i jako usredotočeni na ono što radimo. Ponovimo li to na našem terenu u Skoplju mislim da možemo do velikog uspjeha. Igrači vjeruju u to, ja također s njima,' završio je Janevski.

Makedonci neka ponove dobar dojam, a Hrvati dobar rezultat