DOLAZI IDUĆA...

Jalovi AC Milan već spreman potrošiti svoju legendu

17.03.2014 u 13:53

Bionic
Reading

Još jedan poraz Milana i pad na 11. poziciju na ljestvici dodatno su uzdrmali poziciju Clarencea Seedorfa. Nizozemac koji na klupi Milana odrađuje debitantski trenerski posao, mogao bi vrlo brzo na burzu rada

Od posljednjih šest službenih susreta Milan je u njih pet poražen i to oba puta u Ligi prvaka te tri puta u talijanskom prvenstvu. Jedinu pobjedu ostvario je na gostovanju kod Sampdorije 2-0.

U posljednja četiri službena susreta ima isto toliko poraza, a nakon što ga je svladala i Parma na San Siru s 4-2, Clarence Seedorf našao se u vrlo teškoj situaciju.

Kako piše Corriere dello Sport, Seedorf će biti jedna od glavnih tema hitnog sastanka koji je sazvao Silvio Berlusconi po pitanju velike krize u kojoj se klub našao.

Pred nekada vrlo uspješnim igračem je, kako navode mediji, po svemu sudeći ključni vikend u kojem Milan mora ostvariti pobjedu ukoliko Seedorf želi zadržati svoju poziciju. Ako na gostovanju kod Lazija milanska momčad ne ostvari dobar rezultat, Seedorfa bi trebao zamijeniti još jedan bivši igrač Filippo Inzaghi.