ovo nije dobro

Jako loše vijesti iz Torina; Mario Mandžukić je zbog teške ozljede izgubljen do kraja sezone...

19.04.2019 u 14:44

Bionic
Reading

Trener Juventusa Massimiliano Allegri potvrdio je ono što su talijanski mediji proteklih nekoliko dana i najavljivali - Mario Mandžukić (32) teže je ozlijeđen i čini se kako je za njega sezona završila. Pitanje je samo hoće li se odlučiti na operaciju ili će problem riješiti 'konzervativnom' metodom

'Mario Mandžukić ima ogromnih problema s ozljedom Ahilove tetive. Teško, ali vrlo teško da ćemo ga vidjeti do kraja sezone', tužnim je glasom objavio trener 'stare dame' Massimiliano Allegri.

Hrvatski je napadač posljednju utakmicu odigrao protiv Milana 6. travnja, a potom je propustio uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka s Ajaxom. Ozljeda Ahilove tetive muči ga već neko vrijeme, tijekom sezone je izbivao s nekih utakmica kako bi pokušao mirovanjem riješiti problem, ali čini se kako u tome nije uspio.

Već su ranije talijanski mediji nagađali kako bi Mandžo na kraju sezone mogao i na operaciju kako bi riješio tu ozljedu koja ga iz dana u dan sve više muči. Za sada je odlučeno da će problem pokušati riješiti 'konzervativnim' metodama, no dojam je kako bi se stanje s Ahilovom tetivom moglo samo pogoršati.

No, Mandžukićeva ozljeda samo je jedna u nizu u redovima Juventusa koji je doslovno desetkovan.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Paulo Dybala će izvan terena biti 20 dana. Douglas Costa, ako sve bude dobro, se vraća za desetak dana, kao i Caceres. Chiellini bi se mogao vratiti protiv Intera, a Barzagli bi trebao biti spreman za Inter', otkrio je Allegri.

Juve sutra igra protiv Fiorentine i osvoji li bod osigurat će naslov prvaka. No, Allegrija i dalje 'žulja' ispadanje iz Lige prvaka...

'Nažalost, ispali smo iz Lige prvaka. Sada se okrećemo prvenstvu, treba nam taj jedan bod i spremni završiti priču oko toga. Moramo gledati naprijed kako bismo mogli planirati budućnost. Naravno da ćemo slaviti titulu, jer je to veliko dostignuće i rezultat je dobrog rada. Ozljede su nas uništile, ali na kraju smo ispunili 50 posto svojih ciljeva', zaključio je Massimiliano Allegri.