SUPERSPORT HNL

Jadranski derbi s novim trenerima. Evo gdje možete gledati 'napadački Hajduk' i 'drukčiju Rijeku'

14.09.2022 u 08:07

Bionic
Reading

Mislav Karoglan preuzeo je klupu Hajduka nakon odlaska Valdasa Dambrauskasa. U srijedu ga čeka debi u novoj ulozi u 16.30 sati (MAXSport 1), kada se na Poljudu igra zaostala utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke

'Nisu ovo trenuci slavlja. Nemam puno vremena za pripremu utakmice. Znam što nam je raditi', rekao je Mislav Karoglan u najavi utakmice, a zatim dodao:

'Nekih promjena će biti, nešto i zbog prisile. Neki igrači nisu spremni. Svaki trener nosi svoju ideju, ali ne možeš igrače bombardirati informacijama. Kolega Valdas je radio jako dobro. Važno je da momčad psihološki podignemo. Ja sam optimist. Možete očekivati napadački Hajduk s puno lopte u nogama. Volim maksimalno optimizirati posjed. U tom segmentu smo dosta pali, mora to biti puno bolje', rekao je Karoglan i poslao poruku navijačima:

'Momci će se baciti na glavu i dat će sve od sebe. Navijači ne vole floskule i demagogiju. Neka sude po onome što vide na terenu', javlja Dalmatinski portal.

'Znao sam za važnost utakmice protiv Hajduka i prije nego što sam stigao. Jako mi se sviđaju povijesna rivalstva. Ne samo ovdje u Hrvatskoj ili Italiji nego iz cijelog svijeta. Drugačije su to, posebne utakmice. Tako da sam znao da između Hajduka i Rijeke postoji to rivalstvo već dug niz godina', rekao je odnedavni trener Rijeke Serse Cosmi koji je debitirao u prošlom kolu uvjerljivim porazom od Osijeka na Rujevici.

'Naravno da sam razgovarao s igračima nakon susreta. Vjerujem da su i oni međusobno razgovarali. Svatko pametan razumije da se ovako ne izlazi na teren. Ovo nije ekipa za osvajanje prvog mjesta, ali definitivno nije ni ekipa kakvu smo vidjeli protiv Osijeka', zaključio je riječki strateg.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore