314 dana strasti

Dirljivi oproštaj Litavca od Bijelih: To je ikonski klub, u Splitu svi žive i umiru za Hajduk

13.09.2022 u 16:51

Bionic
Reading

Litavac Valdas Dambrauskas od ponedjeljak nije trener splitskog Hajduka. Čuvanje mršavih 1:0 na Šubićevcu kod Šibenka stajalo ga je primljenog gola u 7. minuti sudačke nadoknade, gubitka dva boda i u konačnici posla

Takav je trenerski posao. Danas jesi, sutra nisi. S Dambrauskasom momčad su napustili i pomoćnici, a jedan od njih, trener golmana Justinas Gasiunas, dirljivom se objavom na društvenoj mreži Instagram oprostio od Hajduka, navijača i grada pod Marjanom.

'Vauuuu, odakle početi? Bilo je čudesno iskustvo biti dio ovog ikonskog kluba. 314 dana, uživanja, strasti, želje, razočaranja, vjere i ljubavi koje smo svi zajedno iskusili u lijepom gradu Splitu, gdje svi, od djece do starih ljudi, od bankara do čistačice, žive i umiru za Hajduka. 314 dana napornog rada, zajedništva, predanosti i strasti na Poljudu, na terenu za trening i na stadionu sa sjajnom grupom igrača i osoblja. 314 nezaboravnih dana s golmanima koji su moje vrijeme učinili izvrsnim. Nikad neću zaboraviti sve ono smo zajedno iskusili. Hvala Hajduk, hvala Torcida, Hvala Splite! Hajduk živi vječno!, napisao je Gasiunas.

  • +9
Šibenik - Hajduk, 9. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore