BURIĆ NAKON DEBAKLA:

'Ja znam da razlika između Dinama i Hajduka nije ovakva!'

06.04.2016 u 19:43

  • +5

Hrvatski nogometni kup, polufinale: Dinamo - Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Bionic
Reading

Trener Hajduka Damir Burić vjeruje da Hajduk može puno bolje od prikazanog ove srijede u porazu 4:0 protiv Dinama, dok Zoran Mamić naglašava da njegovi igrači dominiraju u Hrvatskoj, no samo kad su koncentrirani...

Hajduk je doživio težak poraz u polufinalu Kupa. S ukupnih 6:0 ispao je od Dinama koji grabi prema novoj dvostrukoj kruni i u finalu protiv Slaven Belupa bit će veliki favorit za osvajanje titule.

Nakon susreta Damir Burić morao je priznati protivniku da je bio bolji, ali ne slaže se da je konačni rezultat realan odnos snaga između dvije momčadi.

'Nije ovakva razlika između Hajduka i Dinama. Ja znam da nije. Nismo uspjeli provesti naš plan jer je propao već u trećoj minuti,' izjavio je nakon susreta strateg Hajduka koji nije htio obrambeno postaviti igru i to ga je koštalo.

'Bolje ići u otvoreni obračun s Dinamom nego izbijati lopte. Mi ne znamo igrati bunker. Imamo dosta problema s ozljedama i jednostavno danas nije bio naš dan i moramo se okrenuti sljedećim utakmicama,' dodao je Burić koji utjehu vidi u brojnim mladim igračima unutar svoje ekipe koji bi sljedećih sezona trebali stasati i pružiti više na terenu.


U redovima pobjednika očekivano je vladalo veliko zadovoljstvo

'Dinamo nema pravo kalkulirati kad se radi o hrvatskim okvirima. Momčad je od prve sekunde bila koncentrirana i kad su koncentrirani onda to izgleda ovako,' naglasio je Zoran Mamić te zatim pohvalio Damira Šovšića koji je odigrao odlično:

'To je jedno bogatstvo za mene kao trenera kad imam takve igrače na klupi.'

Mamić je potvrdio kako će okosnica momčadi ostati na okupu i sljedećeg ljeta te najavio još jednu uspješnu europsku sezonu. Navijačima se zahvalio na potpori, uz nadu da će biti takva i u budućnosti...