ludnica u svlačionici

Izvukli Real Madrid pa podivljali: Ovakvu reakciju nitko nije očekivao!

28.09.2017 u 17:06

Bionic
Reading

U svlačionici Fuenlabrade nastalo je pravo ludilo nakon što je ždrijeb Kupa kralja spojio ovaj mali klub s velikim Real Madridom...

Fuenlabrada je poznatija po košarci nego po nogometu, a ovaj mali gradić koji se nalazi u blizini Madrida s oduševljenjem je dočekao vijest da će u 1/16 finala Kupa kralja lokalni nogometni klub igrati protiv velikog Real Madrida.

  • +8
Alaves - Real Madrid, 6. kolo Primere, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: VINCENT WEST

Posebno su bili oduševljeni u svlačionici ove trećeligaške momčadi koja je slavila ovakav ždrijeb jednako euforično kao Leicester City naslov prvaka u Engleskoj, svojedobno u stanu Jameija Vardyja.

Nogometni klub Fuenlabrada osnovan je 1975. godine i nikad nije još igrao niti u drugoj španjolskoj ligi, a kamoli se približio Primeri. No, ove sezone u odličnoj je formi i ima pet pobjeda u nizu, uključujući dvije u Kupu protiv Meride i Calahorre.

Real Madrid trebao bi u dvije utakmice ipak biti nepremostiva prepreka, no čini se da svoje nogometne uzore igrači Fuenlabrade imaju baš među zvijezdama 'kraljevskog kluba' pa će im se ostvariti san kada zaigraju protiv njih, bez obzira koliko golova primili.

Zanimljivo, klupski stadion nosi ime Fernando Torres po slavnom napadaču koji je rođen upravo u Fuenlabradi i napravio je svoje prve korake kao dječak na ovom travnjaku. S obzirom da se radi o legendi Atletica, to mi moglo značiti da igrači ovog malog kluba ipak neće štedjeti Zidaneovu družinu.

U svakom slučaju, ovako sigurno neće reagirati niti jedan protivnik kojeg ždrijeb spoji s Real Madridom u nokaut fazi Lige prvaka...

Autor: YouTube