Gostuju kod cityja

Izraelac koji vodi Crvenu zvezdu posebno je komentirao jednu Guardiolinu izjavu

19.09.2023 u 11:19

Bionic
Reading

Navijači Crvena zvezde jedva su dočekali početak Lige prvaka. U prvom kolu gostuju kod branitelja titule - Manchester Cityja (Arena Sport 3, 21:00)

Nogometaši Crvena zvezde uputili su se u Manchester potpuno opušteni jer znaju da protiv aktualnog prvake Europe nemaju što izgubiti.

>> Guardiola novinare iznenadio priznanjem o Hrvatu Kovačiću. Ponavljao je: Ne znam!

Stoga je bilo zanimljivo čuti kako utakmicu vidi 43-godišnji trener srpskog prvaka Barak Bakhar.

Naime, zbog poraza u domaćem prvenstvu od Čukaričkog (1:2) atmosfera u svlačionici očito nije idealna, ali jači motiv - od toga što igraju protiv momčadi koju vodi Pep Guardiola – teško da mogu naći.

'Nismo imali vremena za razmišljanje o ovog utakmici, izgubili smo prije nje. Očekuje nas nova misija. Znamo protiv koga igramo. Imali smo dva dana kako bismo se pripremili za City. Imali smo malo vremena, ali vjerujem u svoju momčad', kazao je izraelski stručnjak Bakhar.

Činjenica jest kako je svog kolegu Bakhara poprilično nahvalio trener Cityja Pep Guardiola.

Naime, Pep se prisjetio kako je Bakhar prošle sezone vodio Maccabi Haifa i naglasio je kako je 'dobro vidio što je s tim izraelskim klubom radio Mbappeu i Messiju (PSG).'

Još je dodao kako ga je 'impresionirala hrabrost.'

Na pitanje kako komentira te Pepove riječi, Bakhar je kazao:

'Lijepo je čuti takve riječi od najboljeg trenera u povijesti, ali najbitnije je fokusirati se. Poslije utakmice ću sjesti i razmisliti je li moja ekipa igrala pametno i hrabro, onako kako od nje očekujem', kazao je Bakhar dodavši o sastavu i mogućim promjenama sljedeće:

'Neću reći hoću li išta mijenjati, ali igramo protiv najbolje momčadi na svijetu. Moramo se podići na višu razinu, imamo dobar plan. Zvezda mora imati dobar, a City loš dan. No, trebat će nam i sreća.'

Standings provided by Sofascore