KAKVE SJAJNE BROJKE

Izabrali smo! On je najbolji Hrvat u Ligi prvaka

27.02.2015 u 09:09

Bionic
Reading

Danijel Subašić na vratima je Monaca primio samo jedan pogodak u šest utakmica Lige prvaka, pa je na našem portalu Tribina.hr izabran za najboljeg hrvatskog igrača tog natjecanja

NISSAN VAS NAGRAĐUJE

Izaberite #GENIUS gol tjedna i osvojite nagrade. Nissan je za vas pripremio bogate nagrade: lopte Adidas, nogometne dresove Adidas i druge bogate nagrade. Registrirajte se OVDJE.

Danijel Subašić primio je samo jedan pogodak braneći vrata kluba iz Kneževine, koji je ostvario odličan plasman u elitnom europskom natjecanju. Bili su prvoplasirani (s 11 bodova) u skupini s ruskim Zenitom, portugalskom Benficom i njemačkim Bayerom, a pritom su postigli samo četiri pogotka.

Ključ je bila obrana i Subašić, koji su primili samo jedan pogodak, na gostovanju kod Benfice. Pritom je Subašić obranio čak 16 udaraca, a iako su njegovi suigrači obrambeno bili vrlo dobri, naš im je reprezentativac donio dodatno samopouzdanje.


Zbog dobrih igara i drugi su hrvatski reprezentativci dobili i više nego dobre ocjene, a nakon Subašića drugi je najbolji Mario Mandžukić, koji je postigao čak pet pogodaka, nakon kojeg slijedi Luka Modrić, prvotimac te ključna poluga madridskog Reala, i dalje aktualnog prvaka Europe.

Madridski je Real jedini klub koji je ove godine ostvario stopostotan učinak i dograbio svih 18 bodova, a Luka Modrić redovito bi igrao svih 90 minuta, sve do ozljede.

Darijo Srna, Ivan Rakitić i Tin Jedvaj bili su također vrlo dobri, a dobili su i takve ocjene, a jedini koji se ističe po negativno je Dejan Lovren, koji, slično kao i njegov Liverpool, mora trpjeti dosta negativnih kritika na račun svoje igre.