VI BIRATE

Izaberite između tri spektakla Europske lige!

28.03.2013 u 16:46

Bionic
Reading

U četvrtak, 4. travnja odigrat će se prve utakmice četvrtfinala Europske lige, a među tri vrlo atraktivna dvoboja dajemo vam priliku odabrati jednog kojeg ćete moći pratiti preko kanala Arena sport 1, koji je dostupan korisnicima MAXtv televizije i u osnovnom paketu

Tri dvoboja između kojih možete odabrati su redom: Benfica - Newcastle, Fenerbahce - Lazio te Tottenham - Basel.

U glavnom gradu Portugala moćna će momčad domaćina i lider portugalskog prvenstva dočekati Newcastle, ekipu koja ove godine ne pokazuje razinu igara u domaćem prvenstvu kao što je bio slučaj prošle sezone, ali činjenica da su u prethodnom krugu izbacili vrlo jaku ekipu Anžija, svjedoči o njihovoj snazi. S jedne strane moćni južnoamerički ofenzivni red s Gaitanom, Salviom i Cardozom, a s druge strane francuska veza Cabaye, Sissoko i Ben Arfa.

Izbor je Vaš!

Koju god utakmicu izabrali, neizvjesnost je zajamčena, a nogomet bi morao biti sjajan! U natjecanju su ostale momčadi različitih profila i načina igre, pa sukladno vašim željama izaberite svoga favorita.

U Istanbulu će kao i obično, biti vatreno! Domaćini kaskaju u prvenstvu za vodećim Galatasarayem, ali bi zato vrlo rado podigli europski trofej. Momčad je to prepuna turskih reprezentativaca kojima pomažu iskusni internacionalci kakvi su Meireles, Kuyt i Sow, a s druge ih strane čekaju Rimljani, koji su u posljednjih pet utakmica prvenstva ubilježili četiri poraza. Ipak, u Europskoj su ligi i dalje neporaženi, a mnogo će toga kod Rimljana ovisiti o inspiraciji Hernanesa te egzekuciji Klosea.

Hrabrom igrom na teškom gostujućem terenu u Rusiji te s igračem manje cijelo drugo poluvrijeme, igrači Basela izdržali su pritisak Zenita te obranili prednost 2:0, koju su donijeli iz Švicarske. Još su veću prednost londonski pijetlovi umalo prokockali na San Siru, kada su u osmini finala morali igrati produžetke protiv Intera, iako su u prvom susretu uvjerljivo slavili 3:0. Alfa i omega njihove igre ostaje Gareth Bale, dok će se domaćini, kao i obično, pouzdati u kolektiv te domaći teren, na kojem imaju gol-razliku 10:2 u Europskoj ligi.

Koju god utakmicu izabrali, neizvjesnost je zajamčena, a nogomet bi morao biti sjajan! U natjecanju su ostale momčadi različitih profila i načina igre, pa sukladno vašim željama izaberite svoga favorita. Teško da možete jako pogriješiti!!