Galatasaray ga želi

Iz menadžerskih krugova doznajemo što je novo s Livakovićevim transferom iz Dinama

11.04.2023 u 11:04

Bionic
Reading

Prvi golman hrvatske nogometne reprezentacije i Dinamova 'jedinica', 28-godišnji Dominik Livaković zanimljiv je na nogometnom tržištu. Već ga se dovodilo u vezu s Villarrealom, a proteklih dana pojavile su se i glasine da bi karijeru mogao nastaviti u turskom Galatasarayu

Turski mediji aktivni su po pitanju transfera. I tako su opet ponovili priču o interesu Galatasaraya, koji bi na svom golu rado vidio 28-godišnjeg Dominika Livakovića, koji je nakon odlaska Arijana Ademija postao kapetan 'modre' svlačionice.

Prema nekim informacijama, Galatasaray je bio u kontaktu s Dinamovim čelnicima i nakon pregovora umjesto osam milijuna eura - koliko su prvo ponudili - navodno su kako doznajemo iz menadžerskih krugova pristali na deset milijuna eura, koliko iznosi otkupna klauzula za Livakovića. Uz to, navodno je hrvatskom golmanu ponuđena i plaća od tri milijuna eura po sezoni.

No, s druge strane, iz izvora bliskih novom Dinamovom kapetanu, doznajemo kako s Livakovićevim menadžerom, pa i samim golmanom, u direktnom kontaktu nije bio nitko. Stoga je ova priča o njegovu mogućem odlasku u Tursku očito malo 'napumpana' te prema svemu što se može diznati, u ovom trenutku navijači Modrih ne trebaju brinuti, Livaković nije dogovorio nikakav transfer. Ili se možda njemu i supruzi baš i ne seli u Tursku i pričekat će atraktivniju ponudu.

Ralno je očekivati da će tijekom ljetnog prijelaznog roka Livaković ipak napustiti Dinamo...

  • +32
Lokomotiva - Dinamo, 28. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport