otkrio za tportal.hr

Ivica Olić: Volje imam, koljeno ne boli, pa ako ponuda stigne...

25.06.2017 u 12:45

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Ivica Olić, koji je prošle sezone nosio dres 1860 Münchena i s kojim je ispao u treću ligu, sugerirao je da je njegova nogometna karijera - gotova. No, ostavio je ipak mogućnost da ga još gledamo na nogometnim terenima

Bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić, u rujnu će napuniti 38 godina. No, kao pravi mladić, odradio je sezonu u njemačkom drugoligašu 1860 Münchenu, a u subotu su njegovu izjavu za njemački Bild o prekidu karijere prenijeli svi.

'Spreman sam objestiti kopačke o klin. Mislim da mogu napustiti nogomet čiste savjesti. Sretan sam, zabavljao sa sam se, imao sam puno uspjeha i mogu reći da sam davao sve na treningu i utakmicama. Za mene je bio san igrati na visokoj razini tako dugo', pisalo je u Bildu.

No, u kratkom telefonskom razgovoru, Ivica nam je ipak malo 'ublažio' svoju odluku.

'Da. Izjavio sam sve to, ali sam, kao što sam i vama već rekao, ostavio mogućnost, ukoliko se pojavi nekakva ponuda, da bih možda i nastavio dalje. Naravno, puno je relanije da je sada sve gotovo, ali ja još uvijek mogu. Evo, redovito treniram, koljeno me ne boli. A dok ima te volje u meni, neću reći da me netko neće uspjeti nagovoriti', rekao je za tportal.hr Ivica Olić.

Mora li to biti ponuda iz Njemačke ili može iz bogatih zemalja, poput Katara ili Kine?

'Ponavljam, ne znam jesam li odigrao zadnju utakmicu ili ne. Meni je bilo najvažnije da u Münchenu dobijem priliku, a onda sam odigrao preko 20 utakmica (op.a. u prvenstvu ih je bilo točno 30) i sada sam sretan. I ako dođe kakva ponuda, razmislit ću. No u ovom trenutku, kada mi se bliži 38. godina, uistinu ne razmišljam što će doći i hoće li doći. Meni je najvažnije da sam sretan, ispunjen. Možda me netko ipak nagovori.'