HOĆE LI MU KOVAČ ZAMJERITI?

Ivica Olić iskren o neuspjehu na SP-u, oproštaju suigrača...

26.08.2014 u 11:45

Bionic
Reading

Iako je već u 'veteranskim godinama', Ivica Olić još uvijek s puno žara i snage igra u njemačkoj Bundesligi. A u petak je, u prvom kolu nove sezone, prekrasnim pogotkom zabio jednom od najboljih svjetskih golmana, Manuelu Neueru

Za Ivicu Olića teško je reći - 'starac', jer on i u svojoj 35. godini trči poput igrača željnog dokazivanja. Njegov Wolfsburg poražen je s 2:1 kod Bayerna, iako su 'zeleni' imali priliku za izjednačenje. A da bi do nje uopće i stigli, pobrinuo se hrvatski reprezentativac koji je prekrasnim udarcem matirao Neuera.

Tim povodom, Olić je dao intervju Večernjem listu, a prenosimo dio koji se odnosi na nastup Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Brazilu, te oproštaj trojice suigrača od reprezentacije.

'Morali smo proći skupinu! Imamo dobru momčad, dobre igrače, ali nismo ostvarili željeno. Nedostajao nam je bod kojeg smo morali uzeti Brazilu, jer smo nakon pobjede protiv Kameruna bili previše iscrpljeni i protiv Meksika smo podbacili! Bio sam uvjeren u prolaz skupine, u našoj su svlačionici takva igrači da smo morali razmišljati o osmini finala', rekao je Ivica Olić u razgovoru za Večernji list.

Osvrnuo se Ola i na istupe odnosno oproštaje od reprezentacije Eduarda da Silve, Stipe Pletikose i Ognjena Vukojevića.

'To su igrači koji su mnogo dali Hrvatskoj i njihovu odluku svakako treba uvažavati! Svaki je od njih imao svoje razloge i to treba poštivati. Podržavam ih kao njihov dugogodišnji suigrač, bilo mi je krasno igrati s njima, ali život ide dalje.

Cijeli članak pročitajte OVDJE