ALTA BADIA

Ivica drugi nakon prve vožnje, zaostaje tek 11 stotinki

19.12.2011 u 10:35

Bionic
Reading

Slalomom u ponedjeljak u talijanskoj Alta Badiji nastavljen je produljeni skijaški vikend u Svjetskom kupu. Prvu vožnju otvorio je aktualni svjetski prvak Ivica Kostelić završivši na drugom mjestu

Nakon što je prije deset dana slavio u slalomu u Beaver Creeku, Ivica Kostelić ima priliku doći do nove slalomske pobjede. U nedjelju je u Alta Badiji osvojio 17. mjesto u veleslalomu.

Ivica je krenuo prvi i lijepo odskijao te je prešao stazu u vremenu 53.61. Odmah potom krenuo je Hirscher koji je bio brži od Kostelića za 11 stotinki. Kao deveti startao je Talijan Giuliano Razzoli koji je treći sa 45 stotinki zaostatka za vodećim Hirscherom.

Ivica Kostelić je u odličnoj poziciji, s obzirom da je u nedjelju završio utrku s bolom u koljenu, te je drugom pozicijom u slalomu napravio velik posao. No najvažnije je to što se Ivica nakon prve utrke nije primio za koljeno, što bi mogla biti naznaka da je stanje ipak donekle pod kontrolom.

Aktualni svjetski skijaški prvak Ivica Kostelić u drugu vožnju ulazi kao drugoplasirani i s tek 11 stotinki zaostatka za vodećim Hirscherom. Na trećem mjestu se nalazi Talijan Razzoli koji zaostaje 45 stotinki za vodećim. Četvrto mjesto zauzima Felix Neureuther sa zaostatkom od 54 stotinke, peti je Moelgg sa 61 stotinkom, šesti je Deville sa 83 stotinke zaostatka, a sedmi je Myhrer sa 85 stotinki zaostatka. Slijede skijaši koji zaostaju više od sekundu za Hirscherom.

Druga vožnja na rasporedu je u 13.30 sati.