SRBIJA IDE PO POBJEDU

Ivanović: Ne brine me 35.000 navijača, igra se 11 na 11

14.03.2013 u 12:44

Bionic
Reading

Još je samo osam dana ostalo do velikog dvoboja na Maksimiru između Hrvatske i Srbije u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetskog nogometno prvenstvo u Brazil 2014. godine.

Utakmicu je za srbijanske medije najavio jedan od najiskusnijih reprezentativaca istočnih nam susjeda i član engleskog velikana Chelseaja - Branislav Ivanović

'Položaj na ljestvici skupine nam je takav da nam neriješeni rezultat ne donosi ama baš ništa. Samo nas pobjeda može vratiti među kandidate za odlazak u Brazil ili barem dodatne kvalifikacije', rekao je stoper/desni bek Srbije.

Našu će reprezentaciju s tribina bodriti preko 35 tisuća navijača, no to ne brine visokog reprezentativca Srbije.

'Naš protivnik je na travnjaku, a ne na tribinama. Bit će 11 na 11. Kad utakmica započne ništa više oko nas ne postoji, samo mi, suparnici i lopta. Ja osobno obožavam užarenu atmosferu i vjerujem da se neću osvrtati na provokacije, zvižduke i ostale stvari. Publika može podići momčadi, ali joj isto tako može oduzeti noge. Mi ćemo zaigrati rasterećeno, jer se od nas u takvoj atmosferi ništa neće ni očekivati', zaključio je Ivanović.

Nakon četiri odigrana kola Belgija i Hrvatska predvode ljestvicu skupine A s 10 bodova, dok je Srbija na tek četiri osvojena boda.