barcin trener u problemu

Ivan Rakitić digao glas: Problem postoji, ali to su odgovorni u klubu sve već znali

26.02.2020 u 09:41

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Rakitić, koji je ove sezone u nezavidnoj situaciji u svojoj Barceloni, krenuo je od prve minute u utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Napolija (op.a. koja je završila 1:1). No, nakon 56 minuta, trener Setien ga je izvadio

Nogometaši Barcelone iz vrućeg se Napulja vraćaju s remijem 1:1, nakon prvih 90 minuta osmine finala Lige prvaka. Imali su gosti terensku premoć, ali nisu je uspjeli bolje naplatiti. Iako im ovaj rezultat otvara vrata četvrtfinala, uzvrat na Nou Campu neće biti jednostavan, s obzirom na nekoliko važnih izostanaka.

Naime, crveni karton zaradio je Arturo Vidal, dok je Sergio Busquets zaradio žuti karton, zbog čega će i on morati propustiti uzvrat.

Barcelonin je problem manjak igrača u veznom redu, a sjetimo li se kako su se jesenas ponijeli prema Ivanu Rakitiću, jasno je da od hrvatskog veznjaka drugačiju reakciju nismo mogli ni čuti.

  • +20
SSC Napoli - FC Barcelona; Liga prvaka, 25.2.2020. Izvor: Profimedia / Autor: CARLO HERMANN / AFP / Profimedia

'Da, problem postoji, ali to su odgovorni u klubu sve već znali. Rješenje je takvo kakvo je. Mi koji smo ovdje, skupit ćemo snage jer imamo vrlo važnu utakmicu u uzvratu.'

Drugim riječima, trener Quique na raspolaganju će imati samo trojicu veznjaka, Rakitića te De Jonga i Arthura.

Hoće li netko reagirati na ove riječi hrvatskog veznjaka, ne znamo. Ali indikativno je kako se protiv sportske politike Erica Abidala, diže sve više igrača.

Podsjetimo, prije nekoliko dana i Lionel Messi bio je vrlo oštar, jer Abidal je prozvao igrače da su krivi za otkaz Ernesteu Valverdeu, a na što mu je Messi odgovorio - 'hoćemo imena'.