četvrti gostujući poraz u nizu

Ivan Jurić nije mogao skriti razočarenje nakon poraza (k)od Josea Mourinha: Momci su zaslužili bolje

29.11.2021 u 08:03

Bionic
Reading

Premda je Torino, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić dominirao posjedom i prilikama, izgubio je od Rome sa 0:1 upisavši već četvrti uzastopni gostujući poraz u Serie A

'Da budem iskren, kada imamo niz takvih rezultata, moramo si postaviti neka pitanja', rekao je Jurić nakon susreta za DAZN.

Bio je to četvrti uzastopni gostujući poraz Torina i to četvrti rezultatom 1:0. Prije Rome Jurićeva momčad je poražena i kod Spezije, Milana i Napolija, a zadnji bod s gostovanja donijela je koncem rujna iz Venezije (1:1).

'Imali smo tri prilike za pogodak i dominirali prvih pola sata, a onda je Roma zabila u prvoj prilici. Dugo smo radili dobro, ali nismo uspjeli', rekao je hrvatski stručnjak dodavši.

'To je razočaravajući rezultat, jer momci pokazuju promjenu mentaliteta i zaslužili su bolje ove večeri. Moramo analizirati zašto ne pobjeđujemo kada igramo tako dobro'.

  • +6
AS Roma - FC Torino 1:0 Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Jurića su pitali zašto je Torino toliko različit kod kuće i na gostovanjima.

'Kad sam stigao situacija je bila sumorna. Pronašli smo stil nogometa, ali to nije dovoljno da stvarno rastemo i napredujemo. Mislim da ćemo doći do toga, postupno. Naš cilj je postaviti temelje za tu budućnost i proći bolje nego prošle sezone', kazao je.

Roma je slavila golom Tammyja Abrahama iz 32. minute. Za Torino je cijeli susret igrao Josip Brekalo, dok je Marko Pjaca ušao u igru u 77. minuti.