TEMA DANA U SERIE A

Italija na nogama zbog Modrića; Brozović objavio pa obrisao senzacionalnu informaciju, ali bilo je kasno

02.08.2018 u 08:52

Bionic
Reading

Senzacionalnu vijest oko mogućeg transfera Luke Modrića iz Real Madrida u Inter dodatno je zakuhao hrvatski reprezentativac u redovima talijanske momčadi

Marcelo Brozović Ivan Perišić, Marcelo Brozović i od srijede Šime Vrsaljko članovi su milanskog Intera, a naveliko se piše da bi hrvatska kolonija mogla postati veća i to dolaskom Luke Modrića. Bio bi to poker hrvatskih aseva u talijanskom velikanu iako su u Španjolskoj uvjereni kako je dolazak hrvatskog kapetana u Serie A nemoguća misija.

No gdje ima 'dima ima i vatre', a još je malo ulja na 'plamičak' nadolio je Marcelo Brozović koji je na instagramu objavio fotografiju na kojoj su on i Modrić te je napisao 'Dogovor je pao...'.

Interov veznjak uskoro je obrisao post, ali već je bilo kasno, talijanski mediji 'pokupili' su njegov post i on je brzo postao hit na nogometnim portalima.

Ako je Inter zaista krenuo po Modrića, a Brozović nešto načuo na hodnicima milanskog stadiona, treba znati da se takvi transferi rade u tajnosti pa ne bi bilo čudno da je Hrvat u Interu dobio naredbu da izbriše svoju senzacionalnu informaciju dok posao i službeno ne postane gotova stvar.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL