NIŠTA OD FINALA

Istup koji je čekala nogometna Hrvatska; oglasio se predsjednik Osijeka, a on se po običaju nije suzdržao

01.06.2020 u 14:54

Bionic
Reading

Rijeka se plasirala u finale Kupa pobjedom protiv Osijeka 3:2, a gosti su bili ogorčeni na suđenje. Oglasio se i predsjednik prvoligaša s Drave Ivan Meštrović

S velikim iščekivanjem čekao se javni istup prvog čovjeka Osijeka koji je poznat da nema dlake na jeziku.

'Mi u NK Osijek imamo jednu krilaticu koju često upotrebljavam. Ona glasi, ništa se ne događa slučajno. A ni ovo u Rijeci nije bilo slučajno. To je u stvari refleksija društva u kojem se nalazimo. Puno je nestručnih ljudi na pozicijama koje traže stručnost, a zašto bi onda nogomet bio izvan toga. Mi nismo u finalu isključivo zbog sudačkih pogrešaka. Vidjeli smo na Rujevici zašto naših, hrvatskih sudaca nema u Champions league i zašto ih tamo ne gledamo', rekao je Meštrović za Sportske novosti te dodao:

'Sve me to na Rujevici podsjetilo na neka davna vremena i događaje u nekoj bivšoj ligi koju sam gledao u doba kada sam još bio pučkoškolac.'

Podsjećamo, Osijek je na Rujevici imao 2:0, ali se sve promijenilo kada je sudac Pajač zbog drugog žutog kartona isključio Kleinheislera iako mađarski veznjak u duelu s Lončarom nije niti napravio prekršaj, a Osječani djelitelju pravde zamjeraju i penal koji je dosudio za Rijeku kod njihovog vodstva 2:1.

  • +19
Druga polufinalna utakmica Hrvatskog kupa, HNK Rijeka - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.