KAPETANI BIRAJU

Istrinom kapetanu najbolji je Marin Tomasov

14.12.2015 u 09:50

Bionic
Reading

U izboru tportala 'Kapetani biraju igrača godine' red je došao i na Istrina kapetana Darija Tomića, 29-godišnjeg braniča koji je drugu sezonu u Puli. Riječ je o Tuzlaku koji je prije dolaska u Pulu nosio dres Hrvatskog dragovoljca, ali i 'kidao živce' Dinamovim čelnicima javnom podrškom Bad Blue Boysima

'Tomasov se digao u formi i najbolje je krilo u MAXtv Prvoj ligi. Pjaca je još uvijek vrlo mlad, dokazao se u Dinamu, a svojim je igrama stigao i na popis reprezentacije. Alžirac Soudani odličan je igrač, reprezentativac svoje zemlje, bez kojeg Dinamo nije ista momčad. Tino Sven Sušić reprezentativac je Bosne i Hercegovine i imao je manjih problema, ali kada je 'posložio stvari u glavi', odmah je postao najbolji igrač Hajduka. I još jedan reprezentativac je na mom popisu, ovog puta Albanije, s kojom će na Europsko prvenstvo u Francuskoj, jer je igrač po mom ukusu i možda najbolja špica naše lige', kazao je Tomić. 

Jesen nije bila previše sjajna, no predsjednik Michael Glover najavio je promjene. O njima će zasigurno ovisiti i Istrino proljeće.

'Naravno. Istrino proljeće ovisit će o tome kako će poslovati Uprava kluba jer situacija baš i nije najbolja. No mi igrači uvijek ćemo davati sve od sebe i trudit ćemo se da žuto-zeleni budu još bolji i uspješniji', rekao je Tomić.

Izbor Darija Tomića, Istrina kapetana

1. Marin Tomasov (Rijeka) 10 bodova
2. Marko Pjaca (Dinamo) 8
3. El Arbi Hillel Soudani (Dinamo) 6
4. Tino Sven Sušić (Hajduk) 4
5. Bekim Balaj (Rijeka) 2

UKUPNI POREDAK

1. Marin Tomasov (Rijeka) 18
2. Gabrijel Boban (Zagreb) 10 bodova
    Marko Lešković (Rijeka) 10
4. Marko Pjaca (Dinamo) 8
    Marko Rog (Dinamo) 8
    Tino Sven Sušić (Hajduk) 8
7. Armin Hodžić (Dinamo) 6
    El Arbi Hillel Soudani (Dinamo) 6
    Ivan Vargić (Rijeka) 6
10. Mijo Caktaš (Hajduk) 4
11. Bekim Balaj (Rijeka) 2
     Dominik Livaković (Zagreb) 2
     Zoran Arsenić (Osijek) 2

U utorak će birati kapetan Slaven Belupa Mateas Delić