LOŠE OTVARANJE

Iskreno priznanje Kirila Lazarova nakon teškog poraza: Najrealnije bi bilo...

11.01.2024 u 08:16

Bionic
Reading

Francuski rukometaši s uvjerljivih su 39-29 (17-13) pobijedili reprezentaciju Sjeverne Makedonije u prvoj utakmici Europskog prvenstva u Njemačkoj, koja je odigrana u Merkur-Spiel Areni u Duesseldorfu, a komentar je dao izbornik poražene reprezentacije Krili Lazarov

Podsjećamo, Hugo Descat je sa sedam pogodaka bio najbolji strijelac u pobjedničkoj reprezentaciji, za koju je Dylan Nahi postigao šest, a Dika Mem pet golova. Makedonske strijelce predvodio je Žarko Peševski sa sedam pogodaka, dok ih je Ivan Đonov postigao šest.

'Čestitam Francuskoj na zasluženoj pobjedi. Možda smo igrali protiv najjače europske selekcije. I igrali smo dobro, zadovoljan sam, ali nije dovoljno 40 minuta protiv ovakvog protivnika', rekao je Lazarov i dodao:

'Nisam zadovoljan rezultatom, mislim da je deset razlike previše, nismo zaslužili tako uvjerljivo izgubiti. Najrealnije bi bilo, šest, sedam ili osam razlike. Napravilo smo previše grešaka za ovakvu utakmicu. Sjevernu Makedoniju u nedjelju očekuje utakmica drugog kola protiv domaćina Njemačke. Nije moglo teže.