EUROPSKI DOPRVAK NA MUKAMA

Interu se ne piše dobro; napušta ga i jedan od ključnih igrača?

29.06.2023 u 09:10

Bionic
Reading

Prije nešto više od dva tjedna, igrali su u finalu Lige prvaka, u kojem su i izgubili od Manchester Cityja. Bio je Inter jedno od većih iznenađenja u ovom natjecanju, no čini se kako će Crno-plavi u novu sezonu ući s prilično izmijenjenim sastavom

Ostao je milanski Inter bez Edina Džeke i Romelua Lukakua, najvjerojatnije i bez Andrea Onane. Postoji i mogućnost da ostane i bez našeg Marcela Brozovića.

Vjerujemo da će biti još igrača koji će napustiti Meazzu, ali posebno bolan bio bi odlazak Lautara Martineza, argentinskog napadača koji je prošle sezone bio najefikasniji strijelac Crno-plavih u prvenstvu.

Naime, Real Madrid pokušava na sve načine dovesti Kyliana Mbappea iz PSG-a. Ali kao ne uspije u tom planu, rezervna opcija je upravo napadač Intera.

Florentino Perez svakako želi pronaći rješenje za napad, jer zna se da je Karim Benzema otišao u Saudijsku Arabiju i potpisao za tamošnji Al-Ittihad.

Navodno kontakt između čelnika Real Madrida i Intera već postoji, a uskoro bi trebalo doći i do sastanka, koji bi obilježili početak pregovora između dvije strane.

Martinez ima ugovor s Interom do ljeta 2026. godine i cijena bi sigurno bila poprilična, no jasno je da Realu novac nije toliki problem kada nekoga zaista želi i treba.

Argentinac je u Inter stigao 2018. godine iz Racing Cluba za 25 milijuna eura, te je s ovim klubom osvojio Scudetto, te dva talijanska Kupa i Superkupa.