dvije utakmice srušile sve?

Interovog trenera više od poraza boli ignoriranje njegovih igrača: Jako sam ljut zbog pristupa, jer smo o tome razgovarali...

20.02.2022 u 21:51

Bionic
Reading

Nogometaši milanskog Intera doživjeli su drugi uzastopni poraz. Nakon Liverpoola koji ih je svladao u Ligi prvaka, s istih 0:2 u Serie A pobijedio ih je i Sassuolo. Naravno, zvona za uzbunu se 'pale', jer Milan ima dva boda prednosti, a osmina finala Lige prvaka gotovo je izgubljena

Trener Crno-plavih Simone Inzaghi bio je jako ljut nakon poraza od Sassuola, i to pred svojim navijačima, a svojim je igračima rekao da se ekipi koja želi osvojiti Scudetto ne smiju događati ovakvi propusti.

Već nakon prvih 45 minuta bilo je sve gotovo i Sassuolo je imao dva pogotka prednosti, a iako je u drugom poluvremenu ušao Edin Džeko, Inter nije uspio postići gol i vratiti se u igru.

'Jako sam ljut zbog pristupa jer smo o tome razgovarali nakon utakmice u srijedu protiv Liverpoola', rekao je Inzaghi nakon utakmice pa nastavio:

'Sassuolo je već pobijedio Milan i Juventus, dobro igraju i trebali smo biti puno oprezniji. U drugom poluvremenu smo imali puno prilika, bez obzira na činjenicu da smo trebali drugačije pristupiti i da je Sassuolo fizički svježiji od nas'.

Dodao je Inzaghi kako se momčad mora fizički i psihički vratiti na pravi put.

'Stvorili smo puno prilika, ali nismo uspjeli postići gol. Izgubili smo i moram se suočiti s tim, nismo uspjeli i to će biti razlog za analizu jer utakmica nije bila dobra. Moramo ovo ostaviti iza sebe jer već za četiri dana imamo novu važnu utakmicu, trebamo se fizički i psihički vratiti jer je do kraja sezone ostalo 13 utakmica, kojima moramo pristupiti kao da je riječ o finalima', jasan je trener Intera.

  • +11
Inter - Sassuolo 0:2 Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Novinari su ga tražili  da komentira činjenicu kako je ovo već druga utakmica na stadionu Giuseppe Meazza na kojoj nisu uspjeli postići gol.

'I dalje smo najefikasnija momčad lige, stvaramo puno šansi, tako da nas to ne bi trebalo brinuti. Danas smo trebali biti bolji u obrani jer smo znali opasnosti koje Sassuolo ima, a ekipa koja želi osvojiti Scudetto ne može pristupiti na ovaj način', završio je Inzaghi.

Inter u sljedećem kolu gostuje kod Genoe.