JE LI TO MOGUĆE?

Internet gori! Nova čarolija najboljeg u povijesti, tako nešto može izvesti samo on

19.03.2018 u 18:07

Bionic
Reading

Najbolji malonogometaš svijeta Ricardo Filipe da Silva Braga ili samo Ricardinho (32) opet je oduševio potezom kojeg u svijetu futsala može izvesti samo on

Ricardinho ne prestaje uveseljavati ljubitelje futsala, sada je u finalu španjolskog kupa izveo majstoriju koja spada u rubriku 'Je li to moguće?'

Portugalski reprezentativac, koji se na nedavnom Euru okitio zlatnom medaljom, krenuo je u kontru za Movistar, a ispred njega je samo ostao suparnički vratar.

  • +3
Portugalski majstor futsala Ricardinho Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Većina nogometaša bi u tome trenutku izabrala najlakši put i pucala, ona manjina bi se usudila driblingom proći vratara, a Ricardinho? On je poseban, izabrao je najluđi mogući način, ali i najatraktivniji.

Jednostavno je na malom prostoru potkopao loptu preko vratara, pretrčao ga i zatim stigao do lopte i piknuo je u mrežu za oduševljenje cijele dvorane.

I da ne mislite da je to napravio u trenutku kada je sve bilo riješeno na utakmici. Ne, to je bio pogodak za 2:1 za Movistar koji je na kraju poražen od Jaen Paraisa Interiora sa 4:3, a Ricardinhu kao mala utjeha ipak ostaje ta fenomenalna čarolija.

Inače, Ricardinho je već pet puta proglašen najboljim na svijetu, od toga zadnje četiri godine.