hoće li mu uspjeti?

Inter ima plan kako se odreći Ivana Perišića i postati još jači!

28.05.2017 u 12:47

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama dnevnika Corriere dello Sport, Inter namjerava prodati Ivana Perišića ovog ljeta PSG-u ili Manchester Unitedu, a na njegovo mjesto dovesti Angela di Mariju...

Naš 28-godišnji krilni napadač mogao bi biti jedna od najvećih zvijezda ovog prijelaznog roka. Britanski Sky Sports piše da je Manchester United ozbiljno zagrizao i uključio se u borbu s PSG-om za njegove usluge pa možemo očekivati rekordni hrvatski transfer. U cijeloj priči spominje se zadnjih dana i Chelsea.

Vjeruje se da bi za Perišića mogla biti potrebna odšteta od oko 60 milijuna eura, što bi bilo gotovo dvostruko više od transfera Matea Kovačića u Real, najskupljeg dosad u povijesti našeg nogometa.

Kovačić je poput Perišića upravo prodan od strane Intera, a milanski klub prema tvrdnjama dnevnika Corriere dello Sport ima plan kako nadoknaditi gubitak još jednog hrvatskog nogometaša.

Naime, uprava planira dovesti Luciana Spallettija kao novog trenera, a on vidi Angela di Mariju kao idealnu zamjenu za Ivana. Zbog toga bi Inter više volio prodati Perišića PSG-u, a zauzvrat dobiti 29-godišnjeg krilnog napadača, ali spreman je i novac od eventualnog transfera u Manchester United iskoristiti za dovođenje uglednog Argentinca.

Kako god, talijanski mediji su sto posto uvjereni da Perišić odlazi iz Italije, unatoč tome što bi ga Spalletti rado zadržao, a kao razlog navode financijski Fair Play zbog kojeg Inter mora zaraditi određenu svotu novaca prodajom cijenjenog Hrvata kako bi mogao kupovati ovog ljeta...