jakoliš u splitu

Hajduk se pojačao mladim hrvatskim nogometnim reprezentativcem

25.07.2019 u 16:22

Bionic
Reading

Splitski Hajduk objavio je u četvrtak kako je angažirao napadača mlade hrvatske nogometne reprezentacije Marina Jakoliša, dosadašnjeg člana austrijske Admire Wacker, s kojim je potpisao ugovor do 2023. godine.

'Mislim da je svima jasno koji nam je cilj, a to je dovođenje što više razvojnih i kvalitetnih mladih igrača i to smo dokazali u ovom prijelaznom roku. Marin svakako spada među te. Igrao je za mladu reprezentaciju na prošlom Euru gdje je bio standardni član prvih 11. Smatram da u Hajduku može još dodatno napredovati, izuzetno nam je drago da je igrač prihvatio mogućnost dolaska čim se otvorila opcija,' rekao je sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović pa dodao:

'Važno nam je da dolaze motivirani igrači koji u Hajduku vide veliku perspektivu za daljnjim napretkom. Naš trener Burić ga jako dobro poznaje, što je bila još jedna olakotna okolnost. Ovime smo dobili širinu u napadačkom dijelu momčadi jer je riječ o polivalentnom igraču koji može pokriti više pozicija.'

'Presretan sam, san svakog djeteta koje se rodi u Dalmaciji je zaigrati jednog dana za Hajduk, meni se taj san ostvario i teško mi je riječima opisati kako se trenutno osjećam. Drago je što ću ponovno surađivati s trenerom Burićem, ne postoji igrač koji će nešto loše reći o njemu, jednostavno njegov pristup prema igračima i treninzima je fantastičan i zaista se veselim radu s njim', kazao je Jakoliš.

Trener Hajduka Damir Burić vodio je Jakoliša tijekom 2017. godine dok je bio trener Admire.

  • +8
Hrvatski telekom Prva liga, prvo kolo, Hajduk - Istra 1961 Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX