daruvarski sudac u akciji

Imaju li Hajdukovi navijači snage za oprost? Poslušajte što je pjevao Bruno Marić

26.08.2018 u 13:55

Bionic
Reading

Umirovljeni nogometni sudac Bruno Marić, koji nije bio baš omiljen među Hajdukovim navijačima, ovog puta iznenadio je pjesmom koju mnogi smatraju Hadukovom navijačkom himnom

Sredinom listopada 2016. godine Bruno Marić pretučen je u Stobreču, što su mnogi povezivali nezadovoljstvom navijača splitskog kluba načinom na koji ovaj daruvarski sudac dijeli pravdu.

No, bez obzira na glasna nezadovoljstva, Bruno Marić godinama je bio biran za najboljeg trenera u HT Prvoj ligi, pa je tako i četiri puta ponio naslov u akciji koji organizira Hrvatska udruga nogometni sindikat.

  • +10
Bruno Marić, umirovljeni nogometni sudac Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prošlu sezonu Marić je obilježio i junačkim djelom odnosno spašavanjem života igraču Cibalije, Zvonimiru Filipoviću, koji je nakon jednog sudara sa suparničkim igračem ostao ležati na terenu bez svjesti. Prisebni Marić hitno je regirao i izvadio mu jezik kako ne bi došlo do gušenja.

Sada je pak Marić iznenadio sve Hajdukove navijače, jer na jednoj je rođendasnkoj proslavi na sav glas pjevao pjesmu 'Kada umren umotan u bilo', koju izvodi legendarni Vinko Coce.

Kako prenosi Dalmatinski portal, situacija je snimljena tijekom Balkan Rallyja u Daruvaru. Bruno Marić je vidio da među motoristima ima Dalmatinaca, pa ih je zamolio da prije odlaska poslušaju još jednu pjesmu te skočio na pozornicu i izveo 'Kada umren umotan u bilo'.

Izvor: Društvene mreže