POHVALE IZ OLIMPIJE

'Igrati s Medveščakom je nešto posebno'

05.02.2010 u 08:43

Bionic
Reading

Još su četiri utakmice ostale do kraja regularnog dijela EBEL lige. U 51. kolu Medveščak gostuje u Ljubljani (petak, 20 sati) gdje će tražiti bodove s kojima bi ostali u igri za petu poziciju

Zadnja pobjeda protiv Olimpije 3:1

Stari znalci Olimpija i Medveščak ove sezone susret će se šesti put. 'Medvjedi' su u četiri navrata uzeli puni plijen, a jednom su 'zmajčeki' led napustili s uzdignutim rukama. Okršaj u Tivoliju važan je za hrvatskog predstavnika koji je trenutačno na sedmoj poziciji, pa mu peto mjesto bježi za dva boda, a od osme pozicije udaljen je samo bod. S druge strane Olimpija igra samo za ponos, jer je odavno izgubila šanse da se dočepa play-offa.

'Igrati protiv momčadi Teda Satora uvijek je nešto posebno, jer je on poseban trener i ima veliki karakter. Njegove ekipe igraju lijep i pošten hokej', izjavio je trener 'zmajčeka' Hannu Järvenpää čiju je momčad napustilo nekoliko igrača, a neće biti ni Jure Kralja, Matta Higginsa (ozljede) te Burke Henryja (kazna).

Ni u Medveščaku nisu bez problema. Na ozljede se žale Rob Sandrock, Aaron Fox, Richard Seeley i T. J. Guidarelli, a liječnička služba teško da će sve osposobiti za nastup.

'U Tivoliju nije lako pobijediti. Olimpija ima mlade igrače koji su gladni uspjeha. Njihovi hokejaši su odrasli zajedno i igraju zajedno od djetinjstva. Osim toga imaju izvrsnog vratara Aleša Silu. Moramo više biti pred njihovim golom i iskoristiti svaku priliku', rekao je sportski direktor Medveščaka Doug Bradley.