šokirala ih rijeka

Igrači Hajduka, osim Uremovića, nisu davali izjave: Naučili smo lekciju, ali...

29.01.2024 u 08:17

Bionic
Reading

Nakon što je Rijeka velikim preokretom u derbiju 20. kola SuperSport HNL-a, na prepunom Poljudu, nadigrala Hajduk 2:1, čekalo se što će reći igrači Bilih

U Jadranskom derbiju, u sklopu 20. kola SuperSport HNL-a, na Poljudu na rasprodanom Hajduk je poveo protiv Rijeke 1:0, a ipak su gosti napravili preokret. Dotuklo jeto igrače Hajduka pa je tako jedini s Hajdukove strane nekoliko riječi rekao Filip Uremović.

'Dobro smo ušli u utakmicu, poveli smo, a u drugom dijelu iz nekih taktičkih grešaka primili golove. I to ne dva već tri gola, jer jedan nije priznat. Radili smo na tim stvarima, no obile su nam se o glavu. Rijeka je dva gola iz prekida zabila i u prošloj utakmici. Ali, što je tu je, idemo dalje. Ne treba očajavati nego iz ovoga naučiti lekciju te se okrenuti utakmici s Osijekom', kazao je kraqtko Uremović.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Na pitanje što im se to točno dogodilo u prekidima i kako te probleme komentira, rekao je:

'To je Rijekin forte,, pokazali su to u prošlom kolu, a i sad. Nismo duplirali pozicije koje smo morali. Zaboravili smo, međutim to je sastavni dio igre. Moramo nešto iz ovoga naučiti, jer će Osijek probati raditi slično. Moramo se pripremiti što bolje', dodao je Uremović.

Za kraj je komentirao i činjenicu da bi ovo moglo uzdrmati Hajduk, jer ipak više nisu prvi na ljestvici:

'Mislim da neće. Porazi su sastavni dio igre. Naučili smo lekciju, ali neće nas ovaj poraz pokolebati. Idemo utakmicu po utakmicu, ima puno još kola do kraja.'

Standings provided by Sofascore
  • +46
Hajduk - Rijeka, SuperSport HNL, 28.1.2024. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic