laporta će ih poslušati

Igrači Barcelone rekli su svoje kada je u pitanju status trenera Ronalda Koemana; jedan igrač bit će jako razočaran

21.03.2021 u 22:59

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone od prosinca 2020. i poraza kod Cadiza nanizali su uglavnom pobjede. Potkrade im se koji remi, no sada su opet na pobjedničkom putu, a to znači da imaju i puno bolju atmosferu u momčadi

Iako je početak sezone bio vrlo turbulentan, momčad su napustili Suarez i Rakitić, nagađalo se što će biti s Messijem, pa i tko će zamijeniti Bartomeua. Osim toga, stigao je i novi trener, a rezultati su bili skromniji od očekivanog.

Ipak, s vremenom situacija se ustabilila, omraženi predsjednik dao je 'petama vjetra', a momčad je počela igrati sve bolje i bolje.

Istina, ispala je od PSG-a u Ligi prvaka, ali se zahvaljujući svojim pobjedama te Atleticovim greškama, opet vratila u utrku za naslov prvaka. Pri tom je na predsjedničku funkciju sjeo Messijev favorit, Joan Laporta i atmosfera je skoro pa idealna.

Stoga se sada postavlja pitanje trenera za novu sezonu, a igrači su napravili veliki preokret jer apsolutno su podržali Ronalda Koemana.

Svi. Odnosno ne svi, samo je Miralem Pjanić protiv, BiH-nogometaš koji nikako da dobije priliku u dresu katalonskog kluba.

A kada je tako, onda je i Laporta promijenio priču, jer u predizbornim obećanjima obećavao je Xavija ili Mikela Artetu.

Sada, kako piše katalonski Sport, Laporta se ne želi zamjeriti igračima i podržava njihovu odluku. Prema tome, Nizozemac će i sljedeće sezone voditi Barcelonu, na užas Pjanića.