PAO JE DOGOVOR

Igor Vori napokon potvrdio najavljenu senzaciju!

08.04.2013 u 12:13

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Igor Vori jedan je od mnogih naših poznatih sportaša koji su se pred kraj karijere odlučili vratiti u Hrvatsku, a ovu pomalo senzacionalnu vijest i službeno je potvrdio

Tako je 32-godišnji Vori (u rujnu će proslaviti 33. rođendan) u razgovoru za Večernji list potvrdio riječi čelnog čovjeka RK Zagreb Zorana Gopca kako se vraća u klub iz kojeg je otišao u inozemstvo, točnije u Njemačku.
Naime, Vori će sezonu završiti u njemačkom HSV-u, a u ljeto seli u Pariz gdje će mu suigrač biti Marko Kopljar

'Došlo je vrijeme rastanka. U Hamburgu mi je bilo odlično, ali vrijeme je za nove izazove', kratko je kazao Vori dodavši na temu RK Zagreb sljedeće:

VORI O TRANSFERU
Gobac i ja smo razgovarali i načelno smo se o svemu dogovorili. Ipak je Zagreb moj klub

'Istina je. Gobac i ja smo razgovarali i načelno smo se o svemu dogovorili. Ipak je Zagreb moj klub. U njemu sam počeo i u njemu ću i završiti karijeru.'

Na pitanje za koliko se godina vraća u svoj RK Zagreb i hoće li nakon toga ponovno u inozemstvo kazao je:

'Za dvije godine, za Paris sam potpisao na dvije sezone. Jednom kad se vratim, više neću nikamo otići.'

S obzirom na to da će Vori tada imati 35 godina jasno je kako će u veteranskim danima dati novu dimenziju RK Zagreb i vjerojatno biti produžena ruka trenera (tko god on bio!) na parketu.

U opširnom razgovoru za Večernji list Vori još govori o svom odnosu sa Zoranom Gopcem, zatim Duvnjaku i Lackoviću, trofeju koji silno želi osvojiti u karijeri te nastupu za reprezentaciju Hrvatske u krcatoj zagrebačkoj Areni koja ga je – oduševila.