Hrvat pred novim izazovom

Igor Tudor vrlo blizu novome poslu: Hrvatski stručnjak ipak se ne vraća u Hajduk, stiže mu ponuda iz lige u kojoj je legenda

13.11.2019 u 19:15

Bionic
Reading

Turski Antalyaspor želi dovesti Igora Tudora koji je nedavno dobio otkaz u Udineseu

Igor Tudor od nedavno više nije trener talijanskog prvoligaša Udinesea. U zadnje dvije utakmice koje je vodio Udinese je primio čak 11 golova i to je bila kap koja je prelila čašu. Ovoga puta Udinese je vodio u 21 susretu i osvojio 1.33 boda po utakmici što nikako nije zadovoljilo upravu i navijače.

Ipak, izgleda da hrvatski trener neće dugo čekati na novi posao. Iako ga je dio navijača Hajduka priželjkivao na klupi splitskog sastava, od njegovog povratka u Hrvatski Telekom Prvu ligu neće biti ništa. Prema pisanju turskih medija Tudor se vraća u tursku prvu ligu gdje je već vodio Karabükspor i Galatasaray.

Sada mu posao nudi Antalyaspor koji je nedavno uručio otkaz Bulentu Korkmazu i sada je u potrazi za novim trenerom, a navodno im je upravo hrvatski trener na vrhu liste želja. Iako još nisu napravljeni prvi kontakti, Turci su uvjereni da Tudor preuzima Antalyaspor.