Marseille ispao

Igor Tudor iskreno priznao zašto je tužan i zbog čega je među igračima vladala totalna pomutnja: Sve me to jako živcira!

02.11.2022 u 11:28

Bionic
Reading

Nakon što su u 6. kolu skupine D Lige prvaka nogometaši Marseillea poraženi u dramatičnoj završnici od Tottenhama, čime su ispali iz europskih natjecanja, zanimljivo je bilo čuti što kaže Igor Tudor, razočarani hrvatski trener na klupi francuskog velikana

Iako je Marseille vodio s 1:0 na koncu su ipak poraženi. Dokrajčio ih je gol Hojbjerga u 95. minuti. Taj gol izbacio je Marseille iz Europe jer neće igrati čak niti nokaut fazu Europske lige.

'U posljednjim minutama vladala je totalna pomutnja, a bilo je i galame… Nažalost, to nas je koštalo… Na kraju sam tražio od igrača da ne idu prema naprijed, da se ne bi raspale linije. Ali bilo je puno buke, riječi nisu dopirale do mojih nogometaša. Oni su jednostavno samo htjeli postići gol', kazao je nakon dramatične završnice Tudor dodavši kako se na koncu utakmice sve zakompliciralo. A očito je moglo biti drukčije, ali hrvatski stručnjak je svejedno imao opravdanje za zadnje minute utakmice.

'Da, igrače me nisu čuli što im govorim jer je bilo previše bučno. Iskreno, nismo se zamarali s ostalim rezultatima u skupini… Željeli smo da igrači mislima ostanu isključivo u igri te da ne razmišljaju o ostalim okolnostima. Nismo dobro krenuli nakon našeg vodstva… Primili smo gol, a nakon toga smo opet počeli dominirati, ali bilo je kasno. To je jednostavno nije bilo dovoljno.'

No, Tudor – kojeg je ispadanje iz Europe razočaralo – na kraju je dodao:

'Gledajte, odigrali smo dobru utakmicu protiv vrlo jakog protivnika, ali to nije bilo dovoljno. Trenutačno nam ništa ne ide u prilog i nogomet nam ne vraća ni malo od onoga što smo - realno zaslužili. To me jako živcira, ali me i čini tužnim', iskren je bio Tudor.