ZLATAN NIJE IZDRŽAO

Ibrahimović vulgarno popljuvao Ronalda zbog jedne izjave o Messiju; je li pretjerao?

15.01.2019 u 13:37

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović, legendarni nogometaš koji podrijetlo po ocu vuče iz Bosne i Heregovine te po majici iz Hrvatske, poznat je kao osoba koja kaže sve što misli. Tako je imao i nešto važno reći Cristianu Ronaldu

Naime, 37-godišnji Zlatan Ibrahimović – nakon što je pročitao što govori Cristiano Ronaldo – nije izdržao da ne kaže što smili. Ukratko, žestoko ili bolje rečeno vulgarno je popljuvao Ronalda.

Podsjetimo, Ronaldo je ljetos šokirao nogometni svijet kada je u transferu teškom 105 milijuna eura prešao iz Real Madrida u Juventus.

Naime, Portugalac je odlučio kako je vrijeme za nove izazove i trenutačno je najbolji strijelac Serie A, a Juventus suvereno grabi prema osmoj tituli prvaka…

Međutim, Ronaldo tu nije stao i poslao je čak poruku Lionelu Messiju da dođe u Italiju riječima:

'Fantastičan igrač i dobar dečko, no ja ništa nisam izgubio dolaskom ovdje. Igrao sam u Engleskoj, Španjolskoj, Italiji i Portugalu, igrao sam za svoju nacionalnu momčad, dok je on još tamo. Možda on mene treba više. Za mene je život izazov. Volio bih da dođe u Italiju i da, kao i ja, prihvati izazov', kazao je Ronaldo.

Upravo ponavljanje riječi izazov upalo je u oko Zlatanu Ibrahimoviću koji nije izdržao i poručio je Ronaldu sljedeće:

'Cristiano priča o novim izazovima, on izazovom naziva prelazak u klub za kojeg je sasvim normalna stvar osvajanje talijanskog prvenstva. Zašto nije prije nekoliko godina odlučio prijeći u nekog drugoligaša? Izazov je postati prvak sa takvim drugorazrednim klubom. Ma to je s**nje, prelazak u Juventus nije nikakav izazov', rekao je Ibrahimović, trenutačno nogometaš američkog kluba LA Galaxy u kojem je na 27 utakmica zabio 22 gola u MLS ligi.

Je li Ibrahimović, koji je u karijeri igrao za moćne klubove kao što su Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain i Manchester United, pretjerao - prosudite sami.

  • +6
Zlatan Ibrahimović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.