TAKVOG NEMA NIGDJE

Ibra je čudo: Još jedno nevjerojatno postignuće!

05.09.2014 u 17:24

Bionic
Reading

Osim što je postao najbolji strijelac u povijesti švedske nogometne reprezentacije, Zlatan Ibrahimović golom u 24. minuti susreta protiv Estonije došao je do posebnog postignuća: postigao je tijekom karijere zgoditak u svakoj od 90 minuta susreta...

Veličanstveni Šveđanin jedan je od najboljih napadača svih vremena, a sa svojih 50 golova protiv Švedska i najuspješniji strijelac u žuto-plavom dresu. Prestigao je Svena Rydella na vječnoj ljestvici, a zasigurno na toj brojci neće stati do kraja karijere.

No, pogodak Zlatana u 24. minuti kompletirao je još jedno impresivno postignuće. Naime, Ibra je tijekom karijeri zabio pogodak u svakoj minuti utakmice, samo mu je još ta falila. Sada je i to riješio. Zanimljivo, od njegovih 369 golova, ako ne računamo sudačku nadoknadu u kojoj ih je zabio 25, najviše golova zabio je u 72. minuti, čak sedam. A ono što ljubitelje nogometa posebno veseli, mnogi su bili zbilja spektakularni.


Iako nema osvojenu Ligu prvaka, Euro niti SP, Zlatan nema za čime žaliti u svojoj karijeri, a u utorak protiv Austrije proslavit će još jedan jubilej: 100. nastup za Švedsku.