TRENERI PRIJATELJI

I Zekić i Kovačević se nadaju bučnoj podršci s koprivničkih tribina. Evo gdje možete gledati derbi Sjevera

16.09.2022 u 12:23

Bionic
Reading

Nogometaši Slaven Belupa u 10. će kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige snage odmjeriti s Varaždinom. Utakmica je na rasporedu večeras na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš (19 h, MAXSport 1).

Ovo je osim regionalnog drrbija Sjevera ujedno i derbi trećeplasirane četvrtoplasirane ekipe, a bodovna prednost je plus jedan za Varaždince, koji u posljednjih pet kola imaju dva remija i tri pobjede, a dok je domaćin na omjeru tri pobjede i dva (povezana) poraza.

'Nakon što smo ih pobijedili na otvaranju sezone Varaždinci su napredovali igrački i rezultatski. Izgledaju jako dobro i moram kao kolega kolegi reći da mi je drago zbog Marija Kovačevića, trenera Varaždina, mi smo prijatelji s akademije. Uistinu ga cijenim i volim. Naravno da ću učiniti sve da prekinemo njihovu seriju popravim raspoloženje svoje momčadi koje nije sjajno nakon poraza na Poljudu i kući od Istre. I rezultatski i na puno načina smo podbacili. Treba se resetirati i odigrati pravu utakmicu. Očekujem dosta gledatelja, nadam se da neće prevladati podrška Varaždinu u Koprivnici', rekao je trener Slaven Belupa Zoran Zekić uoči susreta.

  • +18
Slaven Belupo - Istra 1961 0:3 (9. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige) Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

Njegov kolega Mario Kovačević je ovim riječima najavio derbi Sjevera:

'Sigurno je da će domaćini dati sve od sebe ne bi li zaustavili negativni niz. Igraju na drugačiji način od nas, a ja ću učiniti sve da se mi kao ekipa nametnemo. Taj susjedski derbi uvijek je bio zanimljiv i za nas i za njih. Mislim da smo igrama i rezultatima zaslužili da nas navijači podrže u Koprivnici i da bi volio da naših navijača bude više i da se osjećamo kao doma. I u Kranjčevićevoj se navijalo lijepo za nas. Mi ćemo s naše strane napraviti sve da razveselimo navijače.'

  • +10
Lokomotiva - Varaždin (9. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore