NAKON ČOPA I BROZOVIĆA

I treći Dinamovac već ove zime odlazi u Italiju?

26.01.2015 u 09:59

Bionic
Reading

Nakon što je Bundesliga dugo držala primat kao idealna destinacija za hrvatske nogometaše to u protekle dvije godine neosporno postaje talijanska Serie A

Nakon odlazaka Duje Čopa u Cagliari, te Marcela Brozovića u redove milanskog Intera dinamo bi ove zime mogao prodati i Marka Pjacu. Prema navodima talijanskog tuttomercata za usluge 19-godišnjeg Dinamovca vrlo je zainteresirana Bologna čiji sportski direktor Pantaleo Corvino bi trebao doći u Zagreb na pregovore.

Corvino u Italiji kotira kao vrlo uspješan 'lovac na talente', no pitanje je žele li u Dinamu prodati mladog ofenzivca koji je nedavno zabio tri gola Ceticu i - za koliko novca. Prema transfermarktu tržišna vrijednost Pjace procijenjena je na 1.5 milijuna eura, no očekuje se da bi bilo kakva ozbiljnija ponuda Bologne morala biti daleko veća.

Pjaca je produkt Lokomotivine škole koji je u Dinamo došao ovoga ljeta i u prvoj polusezoni upisao 26 nastupa uz osam pogodaka. Protiv Cipra je debitirao i za reprezentaciju... Ranije je interes pokazala Atalanta, a spominjao se i interes velikana kao što su Man. United, Juventus i Borussia.