PO UZORU NA BRATA

I mlađi Mamić se ruga suigračima: Da nije smiješno...

25.03.2014 u 14:17

Bionic
Reading

Nakon izlaženja u javnost Igora Bišćana, Silvija Marića, Darija Šimića i Tome Šokote nižu se odgovori iz prozvanog Dinamovog vodstva, točnije iz obitelji Mamić

Spomenuta četvorka javno je kritizirala rad Dinamove uprave i pozivala na izbore u klubu. Zdravko Mamić odmah ih je uvrijedio u svom javnom nastupu, a u utorak navečer slijedio ga je i mlađi brat. U RTL-ovoj emisiji o MAXtv Prvoj ligi, odgovarajući na pitanje gledatelja, Zoran Mamić je rekao.

'Čestitam na današnjem nastupu, vidim da su se dobro pripremali, da su neki morali i čitati. Nisu bili naspavani jer su morali učiti govore napamet,' narugao se mlađi Mamić i potvrdio stav kluba i obitelji.

'Imamo legitimnu vlast u klubu, ljude koji vode klub i oni će nastaviti voditi klub. Nema nikakvih izbora,' ne skriva niti drugi Mamić da ga puls javnosti ne inetersira uopće.

Upitan je i bi li želio održati sastanak s inicijativom koju mu čine bivši suigrači.

'Mi s njima nemamo problema, već oni s nama. Zato je na njima da dođu u klub i zatraže razgovor. Fascinira me koliko su drski. Oni su optužili, ne samo Zdravka i mene, već sve ljude u zajednici da su kriminalci. To je nepojmljivo. Svi znate, nije javna tajna, da je Dinamo svakodnevno kontroliran od poreznih organizacija i nikad nije pronađeno nešto o čemu oni pričaju. Ovako prozivaju sve te ljude i nazivaju ih manipulatorima,' smatra Mamić iako se teško prisjetiti da su četvorica u svom obraćanju spominjali ikoga osim klupske Uprave.