LET ZA BRAZIL

I mlađi Mamić Niki Kovaču: Prvog strijelca moraš voditi...

21.03.2014 u 19:08

Bionic
Reading

U vrlo dobrom raspoloženju i sjajnoj formi, barem kada su u pitanju golovi, zagrebački Dinamo otišao je na derbi u Split gdje ih u subotu od 15 sati čeka utakmica protiv Hajduka (subota, 15 sati Arenasport3) u kojoj imaju priliku još jednom pokazati kako su u Hrvatskoj - nedodirljivi

Kako i gdje gledati Hajduk - Dinamo

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice MAXtv Prve lige možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.


U posljednje dvije utakmice igrači Dinama zabili su 12 golova stoga je jasno kako je trener Zoran Mamić uoči derbija s Hajdukom (subota, 15 sati Arenasport3) vjerojatno zadovoljan napadom.

'Naš ofenzivni dio jako dobro funkcionira. U sjajnoj je formi Duje Čop koji će vjerojatno biti prvi strijelac lige. Duje radi fenomenalno i titula prvog strijelca bila bi mu velika nagrada. Konukurenta ima u Andreju (Kramariću), tu je i naš Soudani. Bit će svakako interesantno pratiti tu borbu. Nadam se da će prvi strijelac Lige biti iz Dinama.'

Na pitanje bi li Kovač trebao voditi prvog strijelca MAXtv Prve lige na Svjetsko prvenstvo u Brazil Mamić je vrlo autoritativno kazao:

'Da, mislim da bi prvi steijac Lige svakako trebao ići na SP.'

Pametnome dovoljno... Lobiranje za Čopa, koji je ove sezone zabio 25 službenih golova, je počelo. Nema sumnje kako bi mu cijena, ako će putovati u Brazil, rapidno skočila.