'MEDVJEDI' POPUŠTAJU

I Linz odnio bodove iz Ledene dvorane

16.10.2011 u 20:16

Bionic
Reading

'Medvjedi' i dalje igraju toplo-hladno, pa su tako u svojoj Ledenoj dvorani poraženi od vrlo dobrog Linza sa 2:3. Na golu je u prve dvije trećine bio Michael Ouzas, a u posljednoj mladi Andrej Vasiljević

Problemi s golmanima koje ima Medveščak u posljednjih gotovo mjesec dana i dalje traju. Istina, Michael Ouzas se ukazao na golu u nedjeljnoj utakmici 12. kola Ebela protiv Linza, no izdržao je tek dvije trećine. U posljednjih 20 minuta ponovno je branio mladi Andrej Vasiljević. Ipak, to realno nije bio razlog novog poraza 'medvjeda' na svom ledu.

Prepuna Ledena dvorana i ovog je puta vidjela pomalo suzdržani Medveščak, koji kao da se razbuđivao u prvih 30-ak minuta utakmice. Nažalost, do tada su gosti već napravili dva gola razlike i vrlo uspješno održavali to vodstvo do kraja susreta. Ne može se pritom Zagrepčanima osporiti želja i borbenost, no jednostavno ih pak nije slušao. Uostalom, pomalo frustirani Tom Zanoški urlao je sa svoje klupe i na suparnike i na - siugrače. Ne bez razloga!

Danny Irmen pogodio je za 1:0 gostiju već u petoj minuti susreta, a na 2:0 podigao je Martin Grabher-Meier u 17. minuti. S tih 0:2 se i otišlo na prvi odmor, a nedugo nakon nastavka Saša Martinović je zabio sretni i spretni gol za smanjenje na 1:2. Nažalost, dečki iz Linza su vrlo brzo uzvratili preko Franklina MacDonalda u 37. minuti. Kakvu - takvu nadu u preokret ostavio je pogodak Andyja Serticha u 39. minuti, no kada 'medvjedi' ni s dva igrača više sredinom posljednje trećine nisu poentirali, bilo je jasno da će bodovi ipak otići u Austriju.

Baš tako je i bilo. Linz je u drugom ovosezonskom meču protiv Medveščaka stigao i do druge pobjede, ovog puta i bez bodovnog učešća najboljeg igrača lige, Mikea Oullettea, hokejaša koji je svoju europsku avanturu započeo prije tri godine baš u Medveščaku.