BEZ ONESTINA POZIVA

I francuska reprezentacija odrekla se Karabatića?!

19.10.2012 u 10:20

Bionic
Reading

Nakon što je upleten u aferu oko namještanja utakmica te odveden na informativne razgovore u policiju, Nikola Karabatić i dalje je u problemima. Naime, trenutno je u sudskom procesu, a zbog toga ga je izbornik Onesta skinuo s reprezentativnog popisa

Naime, izbornik francuske rukometne reprezentacije Claude Onesta objavio je popis igrača na koje računa za predstojeće ispite svoje vrste, a to su kvalifikacijski dvoboji za Europsko prvenstvo protiv Litve i Turske. A na tom popisu nema Nikole Karabatića i Samuela Honrubija.

'S obzirom na sudske mjere, to jest da se protiv ovih igrača vodi postupak, odlučio sam im uskratiti poziv. Ja sam izbornik i imam pravo odrediti kojih će nas 17 igrača predstavljati', pojasnio je Onesta, na čijem se popisu nalaze vratari Dumoulin, Karaboué i Omeyer te igrači: Dinart, Barachet, B. Gille, Narcisse, Joli, Mahé, Accambray, Abalo, Sorhaindo, Guigou, Bosquet, Detrez, Bingo i Grebille.

Dakle, iako mu još ništa nije dokazano, Karabatić proživljava teške dane jer i izbornik, koji se proslavio i uz Nikolinu pomoć, okrenuo mu je leđa.