ZAKLADA VATRENO SRCE

Humanitarna akcija HNS-a i hrvatskih reprezentativaca; imate priliku kupiti dresove u kojima su igrali naši nogometaši

  • Autor: D. S. / Hina
  • Zadnja izmjena 11.11.2020 17:35
  • Objavljeno 11.11.2020 u 17:35
tportal

Izvor: EPA / Autor: ANTONIO BAT

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice ustupila online aukciji u humanitarne svrhe, 'Vatreni' će isti primjer slijediti i večeras poslije prijateljske utakmice s Turskom

Hrvatski reprezentativci su prošle godine dresove s utakmice protiv Mađarske ustupili online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupili više od 30 tisuća eura,

Isto će učiniti i nakon prijateljske utakmice s Turskom. Dakle, svi hrvatski reprezentativci koji će biti u zapisniku utakmice s Turskom dat će svoje dresove za aukciju od koje će prihod ići u Zakladu vatreno srce.

Zakladu su osnovali i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život. 

Dresovi će biti dostupni za ponude na online aukciji na stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia. Ponude će se primati od početka utakmice, a aukcija će završiti deset dana poslije susreta.

Početna cijena svih dresova je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Turska - Hrvatska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio.