totalni kaos

Huligan je ozlijeđenog Dominika Livakovića udario šakom u glavu; pogledajte nemile scene

18.03.2024 u 09:26

Bionic
Reading

U derbiju 30. kola turskog nogometnog prvenstva Fenerbahče je u gostima pobijedio Trabzonspor 3:2. Kraj susreta je obilježio totalni kaos jer su domaći navijači uletjeli u teren, a naš Dominik Livaković prvo je pogođen nepoznatim predmetom u glavu, a potom i udaren šakom u glavu...

Nevjerojatne scene nakon derbija Trabzonspora i Fenerbahčea zgrozile su i šokirale sve. Bijesni domaći navijači su po završetku susreta uletjeli na teren i krenuli u obračun s igračima Fenera, a u tom je kaosu stradao i golman hrvatske reprezentacije Dominik Livaković.

Prvo je Livi u samoj završnici utakmice pogođen nepoznatim predmetom u glavu, dugo mu se pružala pomoć, brada mu je bila krvava, ali je ipak odigrao utakmicu do samog kraja.

A onda je uslijedio totalni kaos. Na terenu su se potukli igrači, a potom su domaći navijači utrčali u teren i krenuli u otvoreni obračun s igračima Fenerbahčea. Malobrojni redari i policajci nisu mogli spriječiti taj otvoreni pokušaj linča...

  • +11
Trabzonspor - Fenerbahče, turska liga, neredi navijača, 17.3.2024. Izvor: EPA / Autor: STR

Nogometaši Fenera su spas od razularene rulje pokušali pronaći bijegom u svlačionicu, no nisu se svi uspjeli domoći sigurnosti tunela. Jedan od onih koji je stradao u tom obračunu je i Dominik Livaković kojeg je, dok je trčao prema tunelu, navijač domaćih s leđa snažno udario šakom u glavu!

>> kukavički napad na Dominika Livakovića pogledajte OVDJE

Standings provided by Sofascore