BIT ĆE MU DRAGO...

HSV-ov predsjednik otkrio što misli o Alenu Haliloviću

18.10.2016 u 11:42

Bionic
Reading

Mladi hrvatski reprezentativac Alen Halilović, koji je od ovog ljeta član njemačkog velikana HSV-a i već treću sezonu igrač u jednoj od najjačih svjetskih liga, još uvijek traži svoje mjesto pod 'nogometnim suncem'

Već neko vrijeme po medijima se provlači pitanje gdje je nestao Alen Halilović, a mnogi i 'proriču' da mu je karijera u silaznoj putanji jer u dosadašnjih sedam kola odigrao je tek 92 minute.

Međutim, činjenica jest da je Haliloviću tek 20 godina i da još uvijek ima prostora za napredak i učenje, a da već treću sezonu igra u jednoj od najjačih svjetskih liga.

Prošle sezone bio je jedan od ključnih igrača Sportinga, kojem je pomogao da ostane među španjolskim prvoligašima.

Sada je pak u Bundesligi, a prema najavama predsjednika Dietmara Beiersdorfera, svoju priliku će - dočekati.

'Doveli smo Halilovića za pet milijuna eura, kao igrača koji će biti naš 'svjetionik' u budućnosti. Znate, da je Halilović već gotov igrač, baš i ne vjerujem da bi došao k nama. Vjerujem da kod nas može postati prvorazredan igrač. U tom uzajamnom povjerenju je važno biti otvoren, iskren i imati redovitu komunikaciju, a mi to imamo', izjavio je predsjednik HSV-a.

Osvrnuo se Beierdorfer i na dolazak novog trenera Markusa Gisdola, koji je nedavno zamijenio Brunu Labbadiju.

'I trener Markus Gisdol prihvatio je preuzeti odgovornost stvaranja igrača od Alena, s obzirom na to da je klub trenutno u nesigurnim vremenima, a u isto vrijeme davat će Alenu punu podršku u razvoju.'

Gisdol je na klupi HSV-a startao porazom od Herthe, a u prošlom je kolu izvukao remi protiv Borussije iz Mönchegladbacha. Ovog petka u Hamburg dolazi Kovač sa svojim Eintracht Frankfurtom.