Nadolazeće promjene

Hrvatski sportski duo osvaja svijet — Sofascore i Luka Modrić zajedno idu u nove pobjede

04.10.2022 u 12:56

Bionic
Reading

Luka Modrić i Sofascore čine najbolji hrvatski duo na svjetskoj sportskoj sceni, a od sada ljubiteljima sporta najavljuju pregršt dobrih vijesti. Najpoznatiji hrvatski reprezentativac i zvijezda Real Madrida zaštitno je lice Sofascorea, domaće aplikacije za praćenje sportskih statistika s globalnim dosegom

Suradnja s Modrićem je objavljena u trenutku kada hrvatska IT tvrtka Sofascore kreće u novo poglavlje svojeg poslovanja, a sve započinje dizajnerskim iskorakom i objavom novog logotipa na velikoj proslavi u središtu Zagreba. Dobro poznata 'sofa' iz logotipa zamijenjena je stiliziranim slovom 'S', koje istovremeno naglašava fokusiranost na detalje, ali i širinu sportova koje korisnici prate putem aplikacije.

Nadolazeće promjene uključuju dodatna poboljšanja u prikazu kompleksnih statistika na korisnicima jednostavan i privlačan način, a sve s ciljem približavanja svih sportu i sporta svima.

Snaga Sofascorea je u objektivnim parametrima — brojevima i podacima, ali ono što stoji iza toga uvijek je čista sportska strast, emocije i želja za postizanjem najboljeg mogućeg rezultata.

'Suradnja s najboljim od najboljih, Lukom Modrićem, samo je potvrda da ne radimo kompromise kada su u pitanju zajednička strast prema sportu, posvećenost preciznoj i brzoj analizi svega što se događa na terenu i želja za stalnim pomicanjem granica.' izjavio je Zlatko Hrkać, koji je zajedno s Ivanom Bešlićem osnovao Sofascore.

'Kao i naš prvi brand ambasador Luka Modrić, Sofascore je krenuo bez prečaca, uz jako puno napornog rada i kroz godine stekao svjetsku slavu i prepoznatljivost.' izjavio je Ivan Bešlić, suosnivač Sofascorea. Bešlić zaključuje: 'Danas se možemo pohvaliti s 22 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, partnerstvom s velikim svjetskim medijima i planovima koji će u budućnosti dodatno potvrditi našu lidersku poziciju u svijetu sportskih analitika.'