BISER PRIJE ČETVRTFINALA

Hrvatski rukometaši u šetnji luksuznim umjetnim otokom

26.01.2015 u 15:23

  • +8

Hrvatski rukometaši u šetnji luksuzno uređenim umjetnim otokom Pearlom

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Bionic
Reading

Nakon pobjede nad Brazilom u osmini finala na SP-u u Kataru kompletne hrvatska rukometna reprezentacija iskoristila je slobodni dan za šetnju.

Kao lokacija je izabran Pearl, luksuzno uređeni umjetni otok na kojem su se naši igrači i stručni stožer mogli opustiti u šetnji. Inače, Pearl je jedino mjesto na kojem je u Kataru strancima moguće kupiti kuću ili stan, a nema sumnje kako je svojim luksuzom neke od naših igrača taj skriveni 'biser' ili bolje rečeno oaza za bogataše ostavio bez daha.

Na otoku prema posljednjim informacijama živi oko 12.000 ljudi, a izgradnja prvih stanova i kuća započela je 2004. godine. Cijena izgradnje ovog luksuznog umjetnog otoka procjenjuje se na 15 milijardi dolara.

Sudeći po fotografijama, koje možete vidjeti u našoj fotogaleriji, najopušteniji su bili Igor Vori i Domagoj Duvnjak koji s nestrpljivo čekaju protivnika u četvrtfinalu. Naime, Hrvatska će igrati protiv boljeg iz susreta Švedska – Poljska. Dug je put do borbe za medalje...

'Pobijedio je sretniji, a ne bolji protivnik. Čestitam Brazilu. Ljudi lete po terenu, krila su im brža čak i od mene i Zlaje (Horvat), a znaš i sam koliko smo brzi... Naša koncentracija u prvom poluvremenu je bila katastrofalna, počevši od mene. Nadam se da ćemo se trgnuti. Za dlaku je nedostajalo da idemo kući', kazao je nakon dramatične završnice protiv Brazila Ivan Čupić.